Sátán

2013.07.15. 15:02

Ha valaki megemlíti a SÁTÁN szót,rögtön valami rosszra gondolnak az emberek. A keresztények olyan sok hamis mocskot hordtak össze róla, hogy mindenki retteg tőle. Eredetileg ő az igazi isten, aki megteremtette az embereket.Ő ÉRTÜNK VAN A DÉMONOKKAL ÉS NEM ELLENÜNK!!!!

Sátán gyönyörű lény és sokan kapcsolatban állnak vele.Vannak akik beszéltek vele, de akadt olyan akit megérintett.Enki nem egy sötét szörnyeteg és nem is kegyetlen.Valójában így néz ki ahogy az alsó két képen látható.Father_Satan2.gifHa megnézed a képet láthatod magad is, nincsenek ártó szándékai, ahogy sok szentfazék hírdeti. Íme egy másik képe is:ENKI.gif

Napja:Hétfő

Számai: 2,11 és 4

Szent állatai: A páva, a kígyó, a kecske, a sárkány és a holló

Állatövi jegyek: Vízöntő és Bak

Bolygói:Uránusz és Vénusz

Színei:Kék,Vörös és Fekete

Ő a sumér isten Éa, másnéven ENKI("A föld ura").Melek Ta'us - ként is ismerik

A 666 a Vízöntő Korának jelképe, mikor ismét ő fog uralkodni.

Étájai: Dél és Kelet

- Legfontosabb napja December 23.-a mikor a nap egy fokkal jár a Bak jegyében.A Bak a zodiákus tizedik jegye, plusz az egy fok kiadja a tizenegyet.Sátán egyik száma a 11!!A téli napfordulót követő nap az ő személyes napja amit minden elkötelezett Sátánistának figyelembe kéne vennie.EZT Ő MAGA DIKTÁLTA!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://azazella666.blog.hu/api/trackback/id/tr535405654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nagy Kevin 2020.07.18. 20:11:22

Tehát akkor az a vörös test meg az az ördögszarv meg ezek kamu? nem vagyok sátánista és a sátánrol alkotott képem is zavaros. ugyanis mint gondolom sokan vannak igy vele h mivel mindenki mont mindent sátánrol igy mindenki mást hisz. és igy vagyok vele énis. (mellékesen egyébként személyszerint én amugy nehezen tudok elképzelni 1 embert akinek bazinagy szárny van a hátán. ez nekem igy sbassz)

Nagy Kevin 2020.07.18. 22:32:16

Szent állatai: A páva, a kígyó, a kecske, a sárkány és a holló. na várjunk. akkor a hollo az sátáné (vagy akinek ugy tetszik:Lucifer) és Malphas é egyben? Mert én ugytudom h pl Malphas hollo képében jelenik meg. (tipik holló:hollófej,tollas test,bazinagy kezek,tipik fekete szárny,) mert ha mind a 2-é az kemény.

Nagy Kevin 2020.07.18. 22:34:08

egyébként a 2. kép még mindig nem stimmel. mert az ugyanis nem mostani kép hanem amikor még anygal volt. akkor lehet h semmi ártó dolog nemvolt benn. (remélem azér a "szentfazék" dumát megkapom)
süti beállítások módosítása